четвъртък, 8 декември 2011 г.

Kaртичка за Рожден Ден

Честит първи сняг на всички!!! :) Зарадвах се като малко дете на огромните снежинки, но много бързо снеговалежът отслабна и докато изляза то спряло да вали :( Но поне се порадвахме за известно време на гледката. Дано скоро пак на зарадва малко снежец, но не много, че кметицата ПАК ще каже че снега я е хванал непотготвена. Хи хи хи...

В този така типично зимен ден ви показвам една доста нетипична за времто отвън картичка. Малко се разнообразих с коледната тема, за да направя тази романтична (по мое мнение) картичка. Жената, за която е картичката е много силна, смела, много позитивна, нежна и финна по душа и не на последно място е и певица... затова реших да сложа нотен лист.
Картичката е с размери 15/15см. Дизайнерските хартии са на Еcho Park - Victoria garden. Има цветлета на Прима, и бял ембосинг с най-красивите завъртулки на света! :)))

Включвам и тази при Картичкофуриите   в предизвикателството "Бинго", зададено от Goldie. Комбинацията е ембосинг - цветя - перли/камъчета :)


8 коментара:

  1. Много е красива!Харесва ми централния елемент и този вляво горе, гръбчето на картичката също е очарователно:)

    ОтговорИзтриване
  2. Много е красива, чудесна цветова комбинация! Печата със заврънтулките е много нежен!

    ОтговорИзтриване
  3. Много нежна и лирична картичка! Прекрасна е! Хареса ми и съчетанието от цветовете, разкошно е!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна е,а това че ги украсяваш и от вътре ,допринася за още по-голям чар и завършеност,страхотен подбор на цветове и идеята с нотите и черните камъни е блестяща,поздравления:)

    ОтговорИзтриване
  5. Великолепна е - толкова красива цветова комбинация си избрала, а тази заврънтулка наистина е най-красивата на света!

    ОтговорИзтриване
  6. Разкош- цветовата комбинация ми е любима, има ноти , а и печата с топлия ембосинг е супер. Направо ме омагьоса!

    ОтговорИзтриване
  7. Разкошна е!Много интересни цветове и страхотен ембос!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  8. Нели!Отново прекрасно творение!Много е романтична,цветовете много ми допадат!А заврантулките наистина са чудесни не само като печата а и като ембосинг...ефекта е страхотен!
    Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване