вторник, 6 декември 2011 г.

Koледна картичка-изненадa

Сега ви показвам първата от комплекта картички изненади, които направих за педиатърът и сестрата на моята 7-месечна Калина :))) За щастие не сме имали кой знае какви проблеми, ни сме им много благодарни за времето, което ни отделят, за доброто отношение и желанието да обясняват всичко подробно ( а аз имам доста въпроси, тъй като това ми е първото бебче)... И така, мъжът ми е спец по вината и ще им избере вино, а аз - аз им направих коледни картички, но такива, които се "отварят" и са пълни със сладки вкусотии, с които да си замезят :))) Да си ни живи и здрави и дано винаги са така мили и така сериозно да се отнасят към работата си, защото всички ще се съгласите, че в днешно време е трудно да попаднеш на такива хора. Поне моят личен опит не е много положителен... Но не спирам да се надявам, че хората ще станат по-добри :)))

Такаааа, достатъчно с лириката. Преминавам по същество... Размерът на картичката-кутийка е 14,5/14,5/7,5см. Използвала съм хартиите на Basic Grey - Jovial, макар че мисля, че е излишно да го уточнявам ;), а нотния лист е от блокчето хартии на Echo Park - Victoria Garden. Искренно благодаря на Кали за сладурския снежен човек (който ще видите и на другата картичка в комплекта). А зад него има рамка от син ембоснат картон. За него съм ползвала пънча 5 в 1 на XCut. Цветята и листенцата са мое производство... И това е...

Включвам проекта в предизвикателството на Двете елши - " Картичка изненада " 
и в предизвикателството зададено от Goldie при Картичкофуриите - "Бинго" При нея се включвам с всичките 9 елемента :) БИНГОООО!!! :)))




Благодаря ви, че се отбихте :))) Приятна вечер! :)

8 коментара:

  1. Много хубава картичка! Хартиите са невероятни (но както и ти казваш за тях - 'мисля, че е излишно да го уточнявам'). Харесва ми оцветяването ти и рамката около сладурския снежен човек. А за цветята няма какво да говоря - поредното перфектно изпълнение!
    Hugs
    - Мария

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна картичка! Цветовете, оцветяването, цветята всичко е прекрасно!

    ОтговорИзтриване
  3. И аз да се изкажа (като спец по кутийките) - страхотно идейна и сладурска кутийкова картичка си направила! Вярно си ударила бинго!

    ОтговорИзтриване
  4. Не знам дали има по принцип такова нещо, но според твоето бинго си е направо двойно! Супер оригинална идея!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви момичета за коментарите :)))
    Тони, и аз не знам дали има такова нещо... бинго не съм играла, не знам правилата, но ми е интересно да ги науча :)))

    ОтговорИзтриване
  6. А, аз как съм пропуснала да коментирам? Страхотна е! И как само си оцветила снежкото! Абе,художника си личи!Поздрави и усмивки!

    ОтговорИзтриване
  7. Нели,ти си неуморна просто!Радвам се,че така те е вдъхновило моето предизвикателство!
    Страхотно Бинго си ударила!Няма нищо излишно!
    Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване