понеделник, 16 януари 2012 г.

Пропукваща се пролет

Това време от годината най-много ме депресира. Празниците са минали, а пролетта сякаш е ужасно далеч, а зелените листа, цветята, пепрудите и пчелите така ми липсват вече...  С много пролетно настроение ви показвам една от последните си картички. Направих я и за да си сложа от новите сини цветлета. Като ги разопаковах веднага ги наложих върху блокчето на ММЕ и мисля, че много добре си "допаднаха" ;).Това блокче ми е едно от първите и си го пазех уж точно за такава сочна и свежа картичка, а вече не са останали цели листи.

Размерът е А6. За фонов печат ползвах едно мини печатче от малките комплекти на Рrima. Много са ми любими тези точици. Толкова са универсални :)  Благодаря ви, че се отбихте и ви желая приятна и спокойна вечер :о)

8 коментара:

 1. Много е свежа и пролетна:-)А хартийките са невероятни. Нищо чудно, че са останали само малки парченца.
  Иначе и аз се депресирам като теб в това време на годината,особено когато навън е под нулата и няма грам снежец да гали окото :-)

  ОтговорИзтриване
 2. Супер насторение ми създава, направо е пристрастяваща - толкова свежа и нежна :)

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесна картичка, носеща свежест и настроение! Харесва ми, че декорираш картичките си и отвътре - много завършен вид имат!

  ОтговорИзтриване
 4. Нели, супер свежа и носеща много цветно настроение се е получила картичката!

  ОтговорИзтриване
 5. Прекрасна е Нели, наистина точиците са много сладки.Отвътре е украсена чудесно :)) Аз също чакам пролетта с огромно желание..

  ОтговорИзтриване
 6. Много свежа картичка, толкова вдъхновяваща!

  ОтговорИзтриване
 7. С тази картичка вече съвсем копнея за пролетното слънце и цъфналите дръвчета. Хайде топло... Идвай.. :)

  ОтговорИзтриване
 8. Благодаря ви момичета, че се отбивате, че отделяте време да ми четете обясненията и ми драсвате по някой ред. Оценявам това :о)

  А пролетта дано скоро да почука на вратите ни, че този студ не е за нашите топли творчески души, а? ;)

  ОтговорИзтриване