четвъртък, 23 февруари 2012 г.

За 8-ми март

Тази картичка започнах даправя, за да ползвам още един остатък от картон за основа. Цвета му беше много подходящ за тази хартийка от блокчето на ММЕ и се сетих, че имам едни принтирани пеперудки, които едвам открих. Не знайно защо ги бях скрила от себе си... :) Подпрах трички, които да са в подходящите цветове и им сложих телчици с течни перли на върха, които исках да имитират антенките, които няма как да се изрежат от картончето... В последствие реших, че е идеална за майка ми, тъй като тя много обича да си работи по цветята в градината, а пепеудите са неразделна част от цветята :)))

Включвам я приКартичкофуриите и предизвикателството им "пеперуди"

Надявам се, майка ми да я хареса , както и вие...

Приятен и слънчев ден от мен, аз отивам да си дооправя къщата и да понаправя някоя картичка докато малкото е при баба си ;))) До скоро момичета  :)

5 коментара:

  1. Много ми харесва,Нели,много нежна и уютна е,а цветовете са вълшебни!Поздрави и успех при фуриите :)!

    ОтговорИзтриване
  2. О, със сигурнос ще я хареса майка ти. Пеперудите са станали като истински.

    ОтговорИзтриване
  3. Много е нежна и красива Нели, пеперудите са супер сладки :)

    ОтговорИзтриване
  4. Комбинацията от цветове и хартии е вълшебна. Много, много красива картичка, няма как да не се хареса :)
    Като гледам пропуснатите от мен публикации, бих искала на всяка да напиша по нещо, защото всички ги правиш толкова изпипани, чудно комбинирани и красиви, че е трудно да бъдат подминати. Поздравления!
    И успех, разбира се!

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасна картичка! Пеперудите са страхотни! Много ми допада и начинът по който се имитира сгънатата синя "панделка".

    ОтговорИзтриване