сряда, 1 февруари 2012 г.

Първата Валентинска картичка и още нещо

Здравейте момичета. Сигурно вече видяхте темата на февруарското предизвикателство на Двете Елши. Ето го и моето вдъхновение за вас в категорията хартиени изкуства. Картичката е с размери 15/15см. Използвала съм хартии на ММЕ от серията Lime Twist, също и една хартийка от блокчето на Echo park - Victoria garden. Използвах топъл ембосинг за надписа. Малко филц за сърчицето, течни перли, брадс и копче. Акцентът е сладурското момиченце. Печатчето ми е подаръчето от Гери и Злати от тяхното първо забавлятелство при Мър Мяу. Много е сладуреста нали? Много им благодаря за страхотната изненада, която ми спретнаха :))))



 
A това са бижутата, които направих. Исках да използвам остатъците от хартийките и се сетих за тази техника за бижута. Спомних си, че преди време си бях купила една руска книжка само с такива бижута. Точно тя ме вдъхнови как да си използвам остатъците от хартийките. Пак казвам, идеята не е моя, но ми харесва, че мога да си ползвам хартиите и да им се радвам под друга форма, освен за картички. :) Техниката е наистина много проста. Тези от вас, които се занимават куилинг са ги разгадали на секундата. Използвала съм за гривната и обеците почти цял лист А4 розова 60гр. хартия. Ширината на лентите е 1,5/21см. Останалото, предполагам ви е ясно :) Ето малко повече кадри на бижутата.







Благодаря ви, че се отбихте при мен. Приятна вечер ви желая и много любов и вдъхновение :)))

4 коментара:

  1. Нели, картичката е мноооого по любовному красива! Бях обаче силно впечатлена от бижутата и по-специално от самия материал, с който си ги направила! Много ефектно!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасно е всичко,още когато ги видях нещата при Двете елши,бях силно впечатлена.

    ОтговорИзтриване
  3. Много сладка валентинка,супер пипната и идеята с ефектните бужутата ме впечетли страшно :)

    ОтговорИзтриване
  4. Гривничката продължава да ми е фаворит! А обеците са все едно някой е отрязал 2 парчета от коледно захарно бастунче...чак ми идва да ги захапя :-) Страхотни!!!

    ОтговорИзтриване