четвъртък, 15 март 2012 г.

Мъжка картичка и скрапбук страничка

Здравейте момичета :) Как сте тази вечер? :)

Отбивам се набързо само да ви покажа една мъжка картичка, която направих за да зарадвам дядо ми за рожденния му ден. Понеже отглежда най-вкусното грозде на света и прави най-пивката ракия, исках да свържа картичката именно с това, в което се изявявай най-успешно. Нямам подходящ печат, затова нарисувах един отрупан грозд. Надявам се да му хареса. Както и на вас :) Ще я включа в Забавлятелство пето "И мъжете са хора"

 А това е още една страничка на Кали. По-семпличка и контрастна. Много исках точно с тези стикери да направя страничка, но не ми се получи точно както си го представях. За щастие ще имам достатъчно много странички още на които да се упражнявам :) Само да кажа, че отстрани розовите етикетчета се издърпват.


Това е всичко от мен за тази вечер.... Дано да е приятна и топла за всички :)))
До скоро :)

9 коментара:

 1. Картичката е прекрасна а рисунката на нея страхотна! :)Мен обаче ме завладя принцесешката страничка на малкия рошав бонбон...много е сладкаааа :).Хубава вечер и на теб,Нели!

  ОтговорИзтриване
 2. Най-сладката муцунка на света!!! Страничката се е получила добре. И картичката е идейна, гроздето изглежда много добре.

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесна е първата картичка,но втората...уникална!!

  ОтговорИзтриване
 4. Голям бонбон е този рошко! Страничката се е получила много добре, а картичката е много идейна с това грозде!

  ОтговорИзтриване
 5. С това сладурче на страничката,всичко друго бледнее.Прекрасно дете,чудесна снимка !
  Картичката е разкошна!

  ОтговорИзтриване
 6. Дааа, бебе Калина е наистина прекрасна! Красива страничка, но при тази сладурска снимка всичко ще е подходящо. Картичката за дядо ти е много тематична, прецизна и направена със стил. Адмирации за добре свършената работа - отдава ти се и това е ;)))

  ОтговорИзтриване
 7. Страничката е много сладка с тази снимка. Колкото до картичката - страшно много ме впечатли с този грозд. Възхищавам се на таланта ти.

  ОтговорИзтриване
 8. Ехаааа, супер си се справила с рисуването! Де да можех и аз така! А страничката никак не е лоша, не знам какви са ти били представите, но за малка принцеса си е съвсем добре!

  ОтговорИзтриване
 9. Adorable baby face...gives me the giggles...great layout too :)

  ОтговорИзтриване