събота, 2 юни 2012 г.

Летни бижута 1

       Здравейте, момичета. Показвам ви едни от последните си бижута. Напоследък повече натам ме влече, още повече че всеки ден съм заобиколена с блещукащите Swarovski кристали и перли.
 Големият комплект сигурно вече сте го видели като вдъхновителен проект в юнското предизвикателство на Двете Елши.

       Първоначално гласях коммплекта за една нова лятна дрешка. Исках да направя нещо по-семпло, но и в същото време да има закачка.
 Не знам дали се вижда на снимката, но голямата централна висулкан на колието може да се махне, тъй като е свързана съз закопчалки. Така си направих 2 колиета в 1 :)
  Панделката също ми хрумна внезапно (не че не сме виждали панделки по бизутата, които се предлагат на пазара), но я сложих главно заради страхотното съчетание на цветовете.
 За тези обечки ползвах отново само кристали и перли Swarovski.
 Следащите обеци реших да са по-различни от всичко, което съм правила... (или си спомням,че съм правила). Веднага посегнах към синьото-като най-любим цвят. Завъртях иглата в спирала, както обичам от много време да правя. Но реших, че ще допълня с още висулки за звънкост, но не много, че кристалите си тежат :)
 На този кадър се виждат по-добре висулките...
















Това е за сега, когато имам време ще ви покажа и следващата серия комплект и обеци...
Хубава и спокойна вечер и дано неделята ни зарадва с хубаво и сухо време да се поразходим малко :))))

4 коментара:

  1. Нели, накъдето и да започне повече да те влече, успяваш да създадеш уникално красиви неща! Охках и ахках като видях комплекта, прекрасен, но сега, виждайки обиците, съвсем ми взе думичките! Особено за тези синичките, които сякаш чувам и как звънкат и напяват песента на идващото лято!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни бижута - удивително семпло-елегантни и много свежи и по лятному пъстри и пълни с живот!

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, че красиви форми и цветове!

    ОтговорИзтриване
  4. Много са красиви и чудесно си ги съчетала цветово :-)

    ОтговорИзтриване