четвъртък, 4 октомври 2012 г.

За рожден денПреди два дни свекърва ми имаше Рожден Ден и това беше чудесен повод отново да се развихря. Беше развихряне, защото с хартиите на Прима друго не може да бъде. Страшно приятно е да се работи с тях. Сигурна съм ,че онези от вас които имат такива, са съгласни с мен. :) Именно те ме вдъхновиха с нежните си цветове и невероятните принтове :)))


Реших този път да не правя картичка, тъй като такива вече съм подарявала на рожденничката. Затова се спрях на таг, който да закача на кутията за подаръците, които подарихме с мъжа ми и дъщеричката ми.

Кутията си направих по мои размери, да отива на тага ;) от бирен картон. Нарочно не съм я украсила с хартии или каквото и да било друго. Исках да изпъква тага, а след това да може да се ползва за каквото иска новата собственичка :)


 Основата на тага е крафт картон, след това има един слой вишнев слой картон Лана. Останалото са хартиите на Прима, хартиено дизайнерско тиксо, панделки, дантела, цветя, перли, копчета, брадс и нещо, което отдавна не съм ползвала като декорация за картичка - бижутерска тел (вижда се зад цветята). Едно от цветята направих сама с помощта на дистрес мастила.
А това гърбът на тага. Много исках да има и пликче с пожелание, но не остана място отпред, затова реших да направя и задна страна. Отначало идеята беше да е съвсем семпло, но като започнах и се стигна до тук... :) Ето малко подробности от предната страна на тага...
 ... и подробности от задната страна :)

 А ето какво се криеше в кутията... билети за любимата изпълнителка на рожденничката - Лили Иванова и брошка в същите цветове, използвани за тага...
 Изработена изцяло от филц и много перли, до украсих брошката с тел, която ползвах и за тага...

Рожденничката беше много щастлива и много си хареса подаръците, което е най-важно след като си вложил цялото си сърце в това, което си сътворил с ръцете си... :)

Надявам се и на вас да ви е харесал подаръка ми...

Ще покажа тага при:

Card mania #4 "Ръчно изработени цветя"
Мър Мяу #12 "Искрата на вдъхновението" - вдъхновиха ме хартиите на Prima - Romance Novel
Hobby challenges #23 "Ембос и/или дистрес" - дистреснала съм краищата на хартиите и съм ползвала малко дистрес мастило за едно от цветята...
Papertake weekly challenge blog "Anithing goes"
Stampin' for the weekend #18 "Feeling floral"
Crazy challenges #130 "Handmade flowers"
The sisterhood of crafters "Happy BIrthday"15 коментара:

 1. ПРЕЛЕСТ! Завиждам на свекърва ти.

  ОтговорИзтриване
 2. Красота, стил и вкус за най-дребния детайл! Чудесно, Нели! Няма как да не е била щастлива рожденичката и да не си хареса подаръците!

  ОтговорИзтриване
 3. От подаръка ти лъха много топлина и обич към получателката! Тагът е ужасно красив, а брошката е с много свеж полъх!

  ОтговорИзтриване
 4. Връщам се няколко пъти днес,за да се насладя на това което си сътворила.Уникална брошка и прекрасен таг,вярвам че свекърва ти е специална жена за да и поднесеш тази невероятна красота!Поздравления,Нели :)

  ОтговорИзтриване
 5. Тага и брошката са наистина уникални! Едва ли човек, който да не се разтопи от удоволтие при такава придобивка, с вложени в нея много внимание към получателката и усет!Браво !!!:)

  ОтговорИзтриване
 6. Много, ама наистина Много са хубави! И романтично нежни!

  ОтговорИзтриване
 7. Wow, such a beautiful tags and amazing flowers. Well done! Thanks for joining us at The Crazy Challege.

  groetjes, Ellen

  ОтговорИзтриване
 8. Великолепни подаръци, великолепно поднесени! Красота, стил, елегантност! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges! Късмет и се надявам отново да те видим при нас.

  ОтговорИзтриване
 9. Absolutely beautiful tag ... perfect gifting idea! Thanks so much for joining us at The Sisterhood ‘BIRTHDAY’ challenge and please come back again soon!
  Darlene
  one of the 'Sistahs'
  DAR’S CRAFTY CREATIONS

  ОтговорИзтриване
 10. Gorgeous tag - and that flower is just stunning! Thanks for playing along with The Sisterhood Of Crafters for our Happy Birthday Challenge.

  ОтговорИзтриване
 11. Разкошно вдъхновение те е сполетяло..
  Тага е просто великолепен, а брошката и всички цветчета са разкошни също!
  Много ми харесва всичко, което си изработила с л
  щбов и желание!
  Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 23 " Ембос и/или дистрес" зададено от Вили и също в Крейзито..

  ОтговорИзтриване
 12. Just popped by to admire your lovely creation and thank you for sharing with us at Stampin for the Weekend!

  ОтговорИзтриване
 13. Прекрасни са ! Цялото оформление на тага и невероятните цветя и подробности - просто супер!Радвам се,че свекърва ти е оценила подаръците!
  И нека Вдъхновението да е все така с теб!

  ОтговорИзтриване
 14. Страхотен комплект.Всичко е толкова нежно и изпълнено с обича.
  Благодаря ти за участието в Крейзито!

  ОтговорИзтриване