петък, 21 декември 2012 г.

Christmas angel


Здравейте момичета... Тъй като няма изгледи да се свърши света днес, реших, че може да отделя малко време да публикувам :)))

Наминавам набързо да ви покажа, нещо отдавна завършено, но трябваше да дойде този ден, за да ви го покажа... а именно картичката, която измайсторих за моите родители. Жалко, че няма да съм при тях, когато си отворят подаръците, но дано това да се случи догодина.  :)

Toзи ми е един от най-любимите печати на Crafts & Me... Tака се получи първото оцветяване и не съм много доволна от резултата. Формата е 17/12см.Големичка се получи, но тези картинки доста трудно се оцветяват ако са малки...
 Ето и поотблизо картинката.

Хартиите са от чудното блокче на Basic Grey - Jovial. Използвах още копчета, брадсове, цветна хартиена лепенка, дантела, кристалчета, снежинки и други изрязани елементи...



 Върху фенера има 2 пласта прозрачна напукваща боя. Картинката е принтирана на акварелен картон и е оцветена с акварелни моливи и тук там малко акварелен маркер (сивото на крилата и малко зелено за роклята на коледния ангел).
 Доста детайли се получиха с малките брадсове, кристалчета и напечатани снежинки... Ето и един пример за какво още може да се ползват кръглите пънчове - за оформяне на етикетчета :)
 Използвах и малко дистрес по краищата на крафт картона (от който между другото съм много доволна - мнго е тежък и е идеален за основи за картички, кутии, но и за рязане с машинки; като цена е много достъпен, предлага се на голям лист 100/70, от който си представете колко много картички, тагове и какво ли още не може да се получи; на всичкото отгоре цвета му доста се доближава до този на професионалния крафт картон, който си купуваме за картички; накрая малко реклама-може да го откриете в Слънчоглед :) )
 Тази картичка декорирах от абсолютно всички страни... доста си поиграх и се забавлявах...

Това е джоба за листчето за пожеланията.
Това е гърбът на корицата... Еднослойните картички винаги са ме привличали, но при тях е малко по-трудно скриването на краищата на брадсовете.... затова съм декорирала върху тях... :)

Ето и къде ще покажа тази коледна хубавица:

Мър Мяу забавлятелство 14 "Тихо се сипе първият сняг"

Hobby Challenges #28 "Цветна комбинация"

Fab'n funky # 152 "Add ribbon and/or lace"

DOC #41 "Santa is coming to town"

Crafts and me "Winter wonderland Christmas challenge"

Basic Grey #83 "It's beginning to look a lot like Christmas"

CMC#10 "Snowflakes/Снежинки"

Stampin' for the weekend #24 "Anithing goes"

До скоро :)))

И ако не се отбия на датата, още от сега ще ви пожелая много весело прекарване на Празниците, заобиколени от всички близки хора :)))

5 коментара:

  1. Много е красива! А и според мен си се справила чудесно с оцветяването на този сладък ангел! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card Mania! Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. What a fantastic card!!
    I like your colouring and this stamp is very very beautiful.
    Thank you to share it with us on Deep Ocean Challenge.
    A very Merry Christmas and a Great Happy New Year.
    xoxoxo Eulalia

    ОтговорИзтриване
  3. Честито Рождество!!! Здраве, късмет и любов за теб и хората, които обичаш!
    Ангелчето е оцветено много добре! Със сигурност родителите ти ще са очаровани да получат ръчно изработена от теб картичка за този толквоа прекрасен празник!
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 28, зададено от Хис!

    ОтговорИзтриване
  4. This image is just so beautiful! Love this card!

    Thanks for playing along with us at Stampin' for the Weekend for our last challenge of 2012 - Anything Goes.

    Hugs

    Julie.

    ОтговорИзтриване
  5. Честита Нова година, Нели!
    С пожелания за много здраве и любов за теб и всички близки до сърцето ти хора! И разбира се година пълна с много вдъхновение и усмивки!
    Разкошна картичка, толкова нежна и впечетляваща съвсем в стил Нели :)!

    ОтговорИзтриване