вторник, 14 май 2013 г.

My first Sami card

Здравейте! Може би сте забелязали дясната лента, че вече съм дизайнер при невероятната Сами. Блогът с предизвикателствата е съвсем новичък и може да го разгледате тук - Samistamp. Аз съм и голям почитател и много уважавам таланта и. Харесва ми разчупеността на картинките и и свободните линии... Със сигурност сте попадали на нейните печат и в небезисвестната фирма A day for dasies.

Преминавам на първото предизвикателство, което е на тема "добавете панделка или дантела". Тъй като това е първото предизвикателство на блога, Сами е решила щедро да предостави не една, а две фрийбита. Но не забравяйте, уважавайте нейния труд и не поствайте картинките в блога си. Те са, за да участвате в предизвикателството :)

Да и наградата е също толко щедра и даже са две. Първият победител ще получи ваучер на стойност $12.00, а вторият победител ще спечели ваучер на стойност $8.00. Разполагате с още цели 18 дни, за да участвате.

Ето коя картинка си харесах - Stunning. 


Надявам се да ви харесат печатчетата и да участвате до края на месеца.

А аз ще я покажа и в:

SSS210

 


И НЕ на последно място ще участвам и в самото предизвикателство на Сами. :)))
Sami stamps - #001 "Add some lace or ribbon"

Пожелавам ви хубав ден и нека облаците да не помрачават настроението ви :)

Аз и целият екип на Sami Stamps ви очаквам с голямо вълнение :))))

3 коментара:

  1. Наистина са различни, интересни и красиви тези печати. Благодаря, че сподели с нас! Честито, добър избор за дизайн екипа.

    ОтговорИзтриване
  2. This is adorable, thanks so much for playing with us at The Sweet Stop.

    ОтговорИзтриване
  3. Very pretty. I love the papers and the image. Thanks for playing along with The Sweet Stop! Looking forward to seeing your creations at our next challenge. ♥ Jamie at CraftyGirl21

    ОтговорИзтриване