неделя, 5 януари 2014 г.

Албумче

Здравейте. Показвам ви един от последните ми албуми. Поръчителката много искаше да не е съвсем типичното албумче за момче, т.е. да не е прекалено изчистено. Искаше да има много от всичко, да е пъстро, весело, да има панделки и блясък. Точно по това време се сдобих с това прекрасно блокче на Die Cuts With a Vew - Kidlet и всичко си дойде на мястото. Надявам се и поръчителката и малкият да са доволни от резултата :)

 Използвах цялото блокче без 4 листа в розовата гама. И тъй като за този модел заминава доста дизайнерска хартия, допълних с малко листи от големите блокчета на ММЕ и Papermania (Happy days). Използвах останалите запаси от оранжева и зелена панделка, и много други дреболийки. Сложих на много места прозрачни ъгълчета за снимки, за да може да се сменят при необходимост.

 На тази страничка листчето с количките се маха и разгъва и отново цялото е облепено с ъгълчета за снимки и побира 6 снимки 9,5/9,5см.
Това е всичко за това албумче. Превърна се в най-любимото ми до момента. 

Пожелавам на всички ви, прекрасен ден и много вдъхновение :)
До скоро :)

14 коментара:

 1. Весело, пъстро, жизнерадостно, прелестно, като всичко, което правиш, Нели! Ако поръчителката не го хареса, дай го насам...

  ОтговорИзтриване
 2. Хехехееее, Нели! Голяма веселба! Толкова настроение и емоции само като го гледаш, представям си емоцията на притежателката, която ще го запълва със спомени! Браво на теб, страхотна работа!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Нели, албумчето е един път! Носи настроение и наслада празно, представям си запълнено със снимки какъв кеф ще е за майката!

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотен е Нели! Албумите ти са едни от най-любимите ми неща, които правиш и с удоволствие ги разглеждам всеки път! Браво за изключителната детайлност и прецизност на всеки поставен елемент!

  ОтговорИзтриване
 5. Здравейте! А откъде намерихте прозрачните ъгли за снимките?

  ОтговорИзтриване
 6. Здравейте! А откъде намерихте прозрачните ъгли за снимките?

  ОтговорИзтриване
 7. Здравейте! А откъде намерихте прозрачните ъгли за снимките?

  ОтговорИзтриване
 8. Здравейте! А откъде намерихте прозрачните ъгли за снимките?

  ОтговорИзтриване
 9. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване
 10. Здравейте! А откъде намерихте прозрачните ъгли за снимките?

  ОтговорИзтриване
 11. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 12. Здравейте, това албумче е страхотно:) Скоро правихме Кръщене на моя син и ми хрумна идеята, че може снимките които съм извадила на хартиен носител (около 50бр. с размери 10/15) мога да подредя в такова албумче. Бих искала да Ви попитам дали можете да направите албум, същия като този но за снимки като моите и ориентировъчно колко би струвал.
  Поздрави и приятна вечер :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, Силвия :)
   Ако можете, пишете ми на мейл: nelly_ivancheva(маймунско а)abv(точка)bg
   Благодаря ви!
   :)

   Изтриване