събота, 26 ноември 2011 г.

Коледа в злато. кафяво и екрю

Като прочетох новото предизвикателство на Двете Елши, които тази седмица гостуват при Картичкофуриите, веднага се сетих за коледните картони на HEYDA. Мисля,. че всеки, който е влизал в книжарниците Слънчоглед, а и не само там, се възхищавал на красивя дизайн на немските картони. Исках да ползвам по малко по-нестандартен начин картончетата и се стигна до идеята за стилизирана коледна играчка, макар повече да прилича на знак... хихи... Но на мен много ми хареса крайният резултат. Вече тази "табела" е закачена на входната ни врата, но от вътрешната страна, за да и се радвам, а и от страх, че съседите ни ще си я "харесат"...

Та, ще включа табелата в предизвикателствотона Картичкофуриите - "Златна коледа",  зададено от Двете Елши.




 Дано съм Ви усмихнала.

Приятна вечер и повече свободно време за творене! :)))

8 коментара:

  1. Чудесна празнична украса си направила, Нели! Хартиите са наистина прекрасни, но и ти си ги съчетала много подходящо!Поздравления за крайния резултат.

    ОтговорИзтриване
  2. Великолепие! Много ми хареса твоята стилизирана коледна украса в тези меки, топли цветове, които създават и много уют и празничност!

    ОтговорИзтриване
  3. Много е красива 'табелата' ти - прекрасни златни акценти!

    ОтговорИзтриване
  4. Много красива и стилна украса!

    ОтговорИзтриване
  5. Много е идейна мила, но едно от условията на Картичкофурии е да не се участва с една и съща картичка в две от тяхните предизвикателства, така че избери си едно от двете. :)
    Картичката ти отново е страхотна!:)

    ОтговорИзтриване
  6. OK... не съм прочела внимателно условията. Ще я изтрия от едно от предизвикателствата :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Много красива украса!Поздравления! :)

    ОтговорИзтриване