неделя, 16 октомври 2011 г.

Първият сняг на Витоша

Малко със задна дата искам да ви покажа великолепието на природата през моя визьор... Беше наистина студено, но нямаше 15см. сняг както коментираха "синЬОптиците" ;) ... Както Ви бях писала, аз съм от Варна. В тази връзка винаги съм била морско чадо и магията и силата на водата никога няма да ми омръзнат, но в планината красотата се разгръща по вертикала и спокойствито прониква във всяка клетка на тялото. Забравяш за живота си и си спомняш, че си само като една от безбройните тревички или една от песачинките на плажа... 

Не съм ги обработвала много. Пооправих само цветовете, да изглеждат максимално близки до реалните.

Надявам се и вие да останете поне мално запленени от красотата на приподата, така както бях аз...















4 коментара:

  1. Охх,че красоти!Запленяващи наистина!
    Много харесвам всичко,което правиш и въпреки,че не всеки път успявам да коментирам се отбивам често в твоя блог.Възхищазвам се на специфичния артистизъм в произведенията ти!Поздравления и нека да задам любимия си въпрос - Какво,по дяволите,запрати още една Варненка далеч от морето?
    Аз си пия кафе и го гледам през прозореца и въпреки,че днес е черно като името си, пак е красиво.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни снимки! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. KalySto:
    Ще ти отговоря така на въпросът: Любовта, по дяволите, ме откри и ме доведе в столицата, но ако всичко върви по план ще се завърна със семейството си на брега на морето, надявам се да е ЗАВИНАГИ :)))

    Много се радвам, че посещаваш блога ми, аз също следя твоя редовно :)))

    Deni:
    Благодаря ти :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Като на адаш направо ти благодаря, за страхотния пост от снимки! Невероятни са и нещата който правиш с такъв усет, оставам без думи!
    Още веднъж благодаря и успешна нова седмица!

    ОтговорИзтриване