вторник, 3 януари 2012 г.

Подаръци

Здравейте момичета! Честита Нова Година отново на онези, накоито не съм честитила!

Показвам ви последните картички, които направих за 2011г., които всъщност бяха за Двете Елши и за третото забалятелство на   Мър Мяу.

Първо направих обечките. Това е най-любимата ми форма, а цветовата комбинация просто ми е на сърце от доста време. Не ми се правеше кутийка за тях, затова реших (понеже са за подарък за моята майка), да им направя картичка-поставка. Отново в кръгла форма, за да са си комбинка ;) Ето и какво се получи :) Не че вече не сте ги видели :)
 За картичката съм ползвала съвсем малко дизайнерски хартийки, изрязани снежинки, както и перфорирани такива и перфектни перли - последната ми придобивка.
Обечките са от огъната тел, тънка тел и стъклени пластмасови елемнти ... повечето е стъкло :)
 Идеята за тази картичка съм си я скицирала още преди половин година, но все не и идваше времето.... Ето сега обаче беше идеалният момент да я направя, защото вече имам сравнително богата колекция от дизайнерски хартии, без които едва ли щеше да е толкова пъстра :))) А хартийките са от две блокчета на ММЕ, както и едно късче от блокчето на Crate Paper. Декорацийката е от перфоринаи цветенца и листенца доукрасени с перфектни перли. Бял ембоснат надпис. Любимият ми бял химикал и готово.


 
Благодаря ви, че се отбихте и разгледахте нещицата ми :)))

10 коментара:

  1. Страхотни са! Радвам се, че Елшите са те избрали за дизайнер!
    Успешна година ти желая!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни са и двете картички,а обеците са повече от прекрасни!
    Честита нова година!Много здраве за да имаш нестихващо вдъхновение!
    И честито дизайнерско място при Елшите!

    ОтговорИзтриване
  3. Уникални красоти! Поздравления! Обеците са толкова прекрасно допълнени или пък допълнение към тази толкова красива кръгла картичка! А втората е просто зашеметяваща като форми и цветове! Много, много нови успехи през новата година!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни неща,много се радвам ,че съвсем на скоро открих твоя блог и сега ще мога да се наслаждавам на красотите ,които твориш!

    ОтговорИзтриване
  5. Честита Нова година, честито местенце при 2-те елши и много красоти да твориш и да ни радваш. Картичката и обечките са просто великолепни, както и картичката за Забавлятелство трето, която много ме грабна още щом я видях там!

    ОтговорИзтриване
  6. Мммм...подобаващо и многообещаващо начало/не че съм очаквала нещо друго де :)/,поздравления,Нели!И обеците и картичките са невероятни!ЧНГ и на теб с пожелания за здраве,щастливи усмивки,вдъхновяващи преживявания и време да ги претвориш в красоти! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасен подарък! Обичките са възхитителни- нежни и бляскави,а картичката е чудесен фон към тях.

    ОтговорИзтриване
  8. За много години! :)
    Прекрасни творения! Радвам се, че ще ни вдъхновяваш при Елшите. :)

    ОтговорИзтриване
  9. Всичко е страхотно! Честото, Нели, мисля че в твое лице Елшите имат достоен нов член дизайнерския си екип :)

    ОтговорИзтриване
  10. Обезите са велики!Много ми харесват Нели!

    ОтговорИзтриване