понеделник, 9 януари 2012 г.

Тефтерче за идейки

Тове един от започнатите проекти още от миналата година ;)Това тефтерче е готово от 6-ти, но чак вчера имаше подходяща светлина за снимки.
Използвах обикновени листи А4 в син цвят, отрязани на 4 части. За корицата ползвах само хартии от най-новото ми блокче "up, up & away",  за което си мечтая от дооооста време. Бялото поленце с надписа е леко намастилено с бледо синьо мастилце, да завърши облаченото тефтерче. Ще кажете, че има много объркани неща в това тефтерче, като например защо халките са отдясно. Много просто, левичарка съм и винаги ми е било неудобно да пиша в "нормални" тефтери и тетрадки. Ето защо супер се кефя, че мога да си направя всичко, така както ми е удобно. Това ми е първият тефтер с халки и малко сгреших, че сложих такива малки, но ще ги сменя, за да се разгръщат страниците по-свободно.


 А това е първата скица на картичката за третото забавлятелство на Мър Мяу
Забравих да ви питам: а вие записвате ли си идеити в направени тефтерчета?

Хубав ден на всички и ви благодаря, че се отбихте :о)

11 коментара:

  1. Страхотен е ! Аз тъкмо се чудех защо е сбъркан така и много ми хареса как си си го направила за себе си. И аз имам левичар в къщи, а все още разни "обратни" неща ме очудват.Остана само да го напълниш със стахотни идеи,което ще стане бързичко, мисля даже преди да му смениш халките.Поздрави и усмивки от мен!

    ОтговорИзтриване
  2. Много,много,много е хубав и е супер яко,че е "обърнат" :)!Хартиите са прекрасни!Поздрави и един прекрасен ден от мен :)

    ОтговорИзтриване
  3. Хихи и мен ме кефи идеята да са от другата страна, ама никога не бих почнала да чета нещо отзад напред, затова отначало си помислих, че си показала първо гръбчето :)
    С удоволствие да си го ползваш!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесен е, браво! Много хубави хартии (разбераемо е защо са били толкова мечтани):)Да го изпълниш бързо с много проекти ти пожелавам. Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Имайки в предвид как обичам да започвам отзад напред никак странно не ми се видя ,че халките са отдясно!Много ми допадна дори!

    ОтговорИзтриване
  6. Тефтерчето е станало супер свежо! Да го напълниш с много, много идеи и най-вече - да имаш време да ги осъществиш! И аз мислех, че си показала първо гръбчето, но после ми се изясни! Толкова е хубаво, когато имаме възможност да направим и нещо за себе си!

    ОтговорИзтриване
  7. Много нежно и мечтателско тефтерче! Да побере всичките ти красиви идеи и да има и следващо! Много е красиво!

    ОтговорИзтриване
  8. Много е красиво и нежно тефтерче в тези пастелни сини тонове! Хартиите също са прекрасни!

    ОтговорИзтриване
  9. Много идейно Тефтерче за идейки.Сигурна ли си,че само едно ще ти е достатъчно за 2012:)).Пожелавам ти да го запълниш бързо с прекрасните си проекти.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  10. Супер яко! Браво!
    Пожелавам много и яки идеи за страхотни проекти! :)

    ОтговорИзтриване
  11. Хехе... радвам се, че ви хареса тефтерчето. На въпрпоса на Соня дали ще ми стигне за 2012, определено няма да стигне. Предишното,което беше със същата дебелина го издрасках за няма и 4 месеца. :о)

    ОтговорИзтриване