петък, 27 януари 2012 г.

За прабаба :)

Малко отрано направих картичката за прабаба, но тази година съм решила, че абсолютно всеки от семейството ми ще бъде зарадван с моя картичка с пожелание :) Та моята прабаба става на 94 години! Представяте ли си... Толкова са много!!! Понякога много ми се иска да живея и аз на село, да се занимавам само с градината си, да не гледам телевизия, да нямам нито компютър, нито телефон, нито кола (не че имам своя собствена, но се намира какво да карам от време на време). Толкова по-спокоен ми изглежда животът на село. Естествено стрес има, но е по-различен и някакси нещата зависят повече от това колко вали и колко е топло, а не дали Фандъкова е била изненадана от снега например. Много си я обичам баба. Дано да доживеем нейните години, но и да имаме нейните радости в живота: трите и дъщери, шест внука, девет правнука, а от девет месеца и една пра-пра внучка! Кой като нея, а? :))))

Та ето е картичката за нея. Ползвах едни от новите си хартийки от Dovecrafts,  новите течни перли, ъглово перфораторче, дантелка още перли, цветя, цифрички от филц и печатче на български на Светлето :) Форматът е 15/10,5см.




Дано съм ви зарадвала с моето подаръче за Баба.
Хубава вечер ви пожелавам. Обичайте се!!! :о)

11 коментара:

  1. Чудесна картичка, много свежо излъчване има!Да е жива и здрава прабаба ти, хубав подарък си и приготвила!

    ОтговорИзтриване
  2. Да е жива и здрава прабаба ти. Много красива картичка си й направила.

    ОтговорИзтриване
  3. Зарадва ни, а и нея със сигурност ще зарадваш :) Цялата ситуация с прабабите и живота на село ми е позната, чувството и спомените за тези неща са много ценни..
    Желая на прабаба ти здраве и още пра-пра внуци!

    ОтговорИзтриване
  4. Уау..!! Останах без думи.. До сега не бях виждала толкова красива картичка в тази цветова комбинация - толкова е свежа и същевременно стилна! И декорациите са страхотни - нежната дантела, розите, перлите.. всичко! Жива и здрава да е прабаба ти и да споделиш още много щастливи моменти заедно с нея и близките ти.
    Hugs
    - Мария

    ОтговорИзтриване
  5. O, Нели! Много се надявам бабчето да се радва на добро зрение, за да може да види колко я обичаш! Толкова много обич има в тази картичка!

    ОтговорИзтриване
  6. Невероятно красива, нежна и изпълнена с много обич, картичка!

    ОтговорИзтриване
  7. Много красива картичка! Толкова много обич и нежност лъха от нея. Да е жива и здрава прабаба ти, още много щастливи моменти с нея ти пожелавам!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Ехааа - да ти е жива и здрава :-) Страхотна картичка!

    ОтговорИзтриване
  9. Нели, да е здрава баба ти още много дълго време и да се радва на цялата любов, която ѝ дарявате! Прекрасна, страхотна картичка! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  10. Прекрасна картичка си направила - нежна и стилна едноверемено! Да ти е жива и здрава прабаба ти и вие да я стигате и задминавате на години!

    ОтговорИзтриване