четвъртък, 14 март 2013 г.

Албум за бебе Кристина

Здравейте, приятели. С голямо вълнение ви покзвам последният албум, който завърших.Беше подарък за 8-ми март от майката на бебе Кристина, за нейната баба :) Тъй като новите собственици на този албум се влюбиха в него, решиха да ми се доверят да направя подарък и на тъщата :) И ето какво сътворих :)

 Рамката е самосъхнещ моделин. Калъпа за отливката си го взех от Greta's Art. Пластмасата е твърда и успях да направя "отливка" само от този самосъхнещ моделин. Ако някой има повече опит с този калъп, моля да сподели :)

След като изсъхна, съвсем лекичко го покрих с много разредена златна акрилна боя, колкото да придаде лек състарен вид. А след това го покрих хубаво с прозрачна кракъл боичка. Надявам се да се виждат достатъчно добре пукнатинките :)
 Това е гърбът на корицата. Направих джоб с две листчета, на които могат да се залепят снимки или да се напишат разни спомени.

 На места добавих и по едно малко картонче, на което също да се лепят снимки.
 Ето това е страница първа.
Снимките са подред на страниците. :)
Тук там има и двойни картончета, отново за да поберат повече снимки и други спомени :)


 И в този албум добавих няколко тагчета за допълнително информация към снимките.
 Самият таг оформих с бордюрен пънч и декорирах само с washi tape. Определено се вманиачих ;) Това ми е най-сладурската формичка. Затова я декорирах подобаващо :)


Ето и гърбът на албума...

Благодаря за търпеливото разглеждане на многобройните снимки, но не можах да се спра да снимам :)))

Ще покажа албума в Забавлятелство седемнадесето "Ново", разбира се ако се вписва в изискванията. А новото, което ползвах са шаблоните на Marianne Design (с клонката бръшлян и къщичката за птички); второто ново нещо е рамката от гипс, а третото ново нещо е уашито с надписите :)

Хубава и усмихната вечер ви желая и до скоро :)))
6 коментара:

 1. О, такава прелест е! Сега ще видиш как тъщата и тя ще се влюби в него и ще ти поръчат още 2-3 :)
  Всички тези детайли, всяка страница е като отделно бижу! Браво на тебе!

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 2. Уникален албум! Направо да се чуди човек кои най-любими снимки и спомени да събере там! Страхотни и изпипани детайли! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасен албум, Нели, изпипан до последния детайл.Браво !

  ОтговорИзтриване
 4. wow, this is sooo adorable....so many cute details...hope you have a wonderful weekend!

  enjoy *~*

  ОтговорИзтриване
 5. Нели, и това албумче ти се е получило страхотно! <3 :))))) И цветовете, и детайлите, всичко! :)))) Наистина бабата ще се влюби в него! ;) Washy tape-а и аз съм чувала, че е пристрастяващ и затова умишлено го избягвам засега... :D :D :D

  ОтговорИзтриване
 6. Не знам за тъщата, но аз се влюбих в това съкровище!!! :)))

  ОтговорИзтриване