неделя, 23 октомври 2011 г.

Първата ми хелоуинска картичка

Освен, че ми е първата хелоуинска картичка, това е и първата ми кръгла картичка. Понеже нямам никакви печати на тази тематика си направих котката сама. Да, това е печат и понеже не ми изглеждаше добре с бордюр около силуета, реших да я изрежа точно по краищата на самия печат. Паижинките и паяците си ги нарисувах. Картичката е 10см. в диаметър. Използвах хартиите на Basic Grey - Kioshi, Offbeat
.
Пусам я в предизвикателството на:
Хобисимо;
BasicGrey Challenges
The color throwdown

Дано Ви допадне :)))
Приятен остатък от уикенда и поздрави :)))

18 коментара:

  1. Страхотна картичка! Много сладурска и нестандартна!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесно си се справила! Много ми харесва картичката ти!

    ОтговорИзтриване
  3. Картичката ти е много хубава ! Много ми допада това виолетово съчетано със зеленото , а и крушата като добавка в композицията е много оригинална идея ! Поздравления :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ех, как ми харесха паяците и паяжинкиите!А ние,които не можем да рисуваме, оцветяваме като дечицата ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Ех,че е сладкаааа...много ми харесва,Нели!Усмихна ме :),благодаря!Жестока комбинация от цветове.Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. That is a GREAT circle shaped card! Love that cute kitten! Thanks for playing along with us at the Color Throwdown!

    ОтговорИзтриване
  7. Нели, картичката е великолепна! В страхотни цветове, много хубава идея иии.... паяжинките с паячетата са просто невероятни! Като истински са!

    ОтговорИзтриване
  8. Ехаа котката е жестока!Много интересни цветове и много ми харесва как е украсена отвътре!Продължавай със кръглите картички :)

    ОтговорИзтриване
  9. Нели, страхотна е! Винаги много залитам по хелоуинските картички, може би, защото толкова рядко се сещаме да правим и да поднасяме такива. Твоята е просто чудесна!
    Успех в предизвикателствата, но най-вече в това на Basic Grey, защото знам, че на него най-много ще се радваш ;)

    ОтговорИзтриване
  10. Тотално Хелоуинска!И супер елегантна!

    ОтговорИзтриване
  11. Чудесна е картичката ти! И печатът се е получил, и паяжинките са очарователни, и лилавото много й ходи на котката! Накара ме да харесам хелуинска картичка, а аз не ги долюбвам нещо :)
    Поздрав и успех в предизвикателствата!

    ОтговорИзтриване
  12. Great design! Love the black cat against the purple background. Thanks for joining us for this week's Color Throwdown!

    ОтговорИзтриване
  13. Страхотна свежа картичка - много хубава цветова комбинация, просто очите ми останаха в това зелено и това лилаво. Въобще много оригинална е станала с тази паяжинка! Успех и от мен!

    ОтговорИзтриване
  14. Страхотна и елегантена...Браво, много много ми допада.... Успех във начинанията в които участваш... И тъкмо на място питам какво значи предизвикателство... какво следва след него и въобще май е време да се образовам на тема картички. Лек ден от неуката Ива.

    ОтговорИзтриване
  15. Невероятна комбинация от цветове! И с котка-моята най-голяма слабост на света! Как да не се влюби човек в тази картичка :) Паяжинките с паячетата са толкова фини-като истински. Отначало даже реших че дизайнерските хартии са такива. Уникално си ги нарисувала, както и пукнатините на стената :) Благодаря ти за участието при нас и Хобисимо.
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  16. Много яка е станала :)А това че ти си рисувала паяцитеи паяжините е супер, а за свежата идея с крушите нямам думи :) Успех в предизвикателствата :)

    ОтговорИзтриване
  17. Визията на картичката е много идейна, оригинална и сполучлива - страшно ми харесва. А нарисуваното изглежда съвсем като истинско и ако не го беше написала, нямаше да заподозря, че не е от хартията.
    Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  18. Чудесна хелоуинска композиция и цветове!Браво!

    ОтговорИзтриване