неделя, 8 януари 2012 г.

Първите ми проекти за 2012

Още от първи запретнах ръкави и се заредих много желание за работа, но със сигурност ще разберете, като ви кажа, че чак вчера успях да завърша някои от нещата, които започнах. Да, само 4-5 неща завърших, но днес ще ви покажа само наистина първият проект - една от страничките за албума на моята Калинка- Малинка. Още вчера исках да ви я покажа, но беше толкова захлупено навън, че светлината беше далеч от достатъчна, за да се получат хубави снимки. За мое голямо щастие днес положението беше по-добро и ще ви зарадвам с муцунката на малката Калина :о)

Съвсем накратко ще дам малко информация за страничката. Размерът и е 27/19см. размерът е нестандартен тъй като страничките лепя в албум за снимки. Повече за албума може да прочетете и видите в тази публикация.



Избрах по-нестандартни цветове за момиченце, защото розовото не ми е идея фикс, а и исках цветовете и на снимките и на декорацията да е горе-долу в една гама.
Надявам се да ви хареса :)

4 коментара:

  1. Страхотен първи проект!Успешна година и все такива сладурски да са нещата които твориш!

    ОтговорИзтриване
  2. Много сладка Калинка-Малинка си имаш, Нели! Да ти е здравичка и само радост да носи! Страничката ти е страхотна в тези цветове, много е свежа!

    ОтговорИзтриване
  3. Олеее... какво пухче се имаш, Нели! Голямо сладурче! Харесва ми как елементите от страничката дискретно подчертават снимките на бебка :)

    ОтговорИзтриване
  4. Нели, прекрасно оформена страничка! Но вниманието ми беше повече привлечено от главната героиня! Прекрасна е! Да ви е жива и здрава, много радост да ви носи!

    ОтговорИзтриване