неделя, 29 януари 2012 г.

Синьо-зелено...

В петък си накупих още малко нещица... черна ембосинг пудра, фоновият печат, който виждате по-долу,хартийки на ММЕ и още малко перлички и камъчета... Иреших да съчетая всичко новичко в нова картичка. Почнах просто с експеримент да ембосна фоновия печат върху дизайнерска хартийка ( Up Up & Away на Dovecrafts), и се запитах "защо пък да не пробвам да го пооцветя малко с акварелннте ми маркерчета (от които имам само това синьо, зеленото, едно много светло сиво и едно рзово). Помислих си, че пак ще ми се наложи да пека (понеже нямам инструмента за топъл ембосинг, ползвам грила на фурната си), понеже не знаех как ще попият маркерите и дали няма да се скапе хартията от водата, с която ги поразмих, но не! Всичко се получаваше доста добре! И това, което започна просто като експеримент се превърна в любимата картичка на мъжа ми. :))) Има дефекти тук там, понеже ми се поналепила повечко пудричка, даже на едно местенце се вижда и мой отпечатък, но толкова готино се получи с тези маркери, че сърце не ми даваше да захвърля листа. Просто съм влюбена в този печат и доста често ще во го показвам ;))) Толкоз много ме кефи, че ще си оцветя още една хартийка и ще си я сложа в рамчица като картинка!
Форматът на картичката е 15/15. Дано ви хареса :)


 Благодаря ви, че се отбихте. Ще се радвам на всеки ваш коментар :))) хубав ден ви желая, и надявам се, няма да имате много работа навън в този така студен ден :)))

17 коментара:

  1. Невероятна е. От снимката не личат дефектите, за които пишеш. Ако не беше казала, нямаше и да разбера, че това не е дизайнерска хартия а твое дело.

    ОтговорИзтриване
  2. Малееее, Нели, уникално се е получило! Печатчето на Hero Arts със сигурност е гордо да е твое притежание! Толкова е красива!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна е! Никога не би ми хрумнало да оцветя така фоновия печат, но се е получило много свежо. Много ми хареса как се подава надписчето, а акцента с разхвърляните перлички е запазена твоя марка:)

    ОтговорИзтриване
  4. Фоновият печат се е получил изключително добре. Наистина ако не знаеш, ще си помислиш че е готова дизайнерска хартия. А и цветовата комбинация на цялата картичка е уникална.

    ОтговорИзтриване
  5. Разкош! Много красива е станала! Имам един подобен печат с цветя,ще взема да пробвам да го оцветя, макар да знам че няма да да се получи така красиво като твоя.

    ОтговорИзтриване
  6. Великолепна е! Толкова богата и в същото време толкова изчистена! Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  7. Невероятна е! Невероятно съчетание на цветове !Оцветяването ти се е получило перфектно, а май ще ме зарибиш и аз да пека картички във фурната.(За сега само шевната машина е експлоатирана за тях) Много,много ми хареса!

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесна картичка,прекрасно нежно излъчване има.Много,много ми харесваа.

    ОтговорИзтриване
  9. Много приятна комбинация, Нели. Чакам следващата ми картичка. Тези цветове много ми харесват, да знаеш :)

    ОтговорИзтриване
  10. Нели, просто е очевадно защо тази картичка се превръща в любимка на всеки, който я види! Страхотна е! Експеримента, който си си направила е повече от успешен и е дал невероятен резултат! Дефекти не видях, просто при тази красота и прекрасни цветове не виждам и на кой ще му хрумне да ги търси! А за отпечатъка (който също не видях) - е, оставила си съвсем уникален и единствен по рода си личен печат!

    ОтговорИзтриване
  11. Оооо, Нели - истинска разкошотия е тази картичка!

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасна е! Много ми харесва как е оцветен фоновия печат! Разкош!

    ОтговорИзтриване
  13. Вълшебна! И на мен много ми допада този печат.Цветовете са страхотни, а този сладък надпис "Thank you" ме кара да се усмихвам.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  14. хехеее, много се радвам, че толкова много ви хареса картичката. И аз съм страшно влюбена в нея. Хубавото е че остана в семейството и ѝ се любувам всеки ден :)))

    ОтговорИзтриване
  15. Какво повече да ти кажа от изписаното до тук - само, че е впечатляваща и запомняща се.. и че знам какво е нещо, което много ти харесва, да си остане вкъщи :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  16. Разкошна картичка, Нели! Фоновия печат е много хубав, а цветовата комбинация също. Със здраве и удоволствие да си ползваш новите придобивки.

    ОтговорИзтриване