сряда, 15 февруари 2012 г.

Страничка за Кали

Напоследък ви показвам все неща, които съм правила преди седмица или повече. А през това време малко изоставих картичките, защото се отдадох на албумчето на дъщеря ми. Творчеството ми тази година започна с именно страничка за нейния албум и реших, че трябва по-сериозно да се заема с него, зощото именно той ще ни остане за спомен, а картичките, лека полека си намират собственици, които да радват. За мен остават само приятните спомени за направата им и много снимков материал...

И така. Аз не се чувствам много добра в скрабук страничките, така че бъдете снизходителни ;) Надявам се да ви допадне. Понеже нямам от бляскавите спрейове, а много ми се искаше да има напръскан облак на фона,  реших да експериментирам. Не се получи с настърхани и разтворени акварелни моливи, но се сетих, че имам туш (един от най-любимите ми материали за рисуване). Капнах няколко капки в шишенцето с пулверизатора и пръснах няколко пъти. Скрих част от пръснатото, тъй като ми дойде малко в повече, но се получи горе-долЕ добре. Друго по-интересно в страничката няма. Наистина се надявам да ви хареса. :)


7 коментара:

  1. Нели,прекрасна малка принцеса си имаш и чудесна идея за албума и,страничката ти е много свежа,продължавай :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва, определено трябва да опитам и аз.

    ОтговорИзтриване
  3. Нели,страничката ти е станала много хубава. Цветовете са чудесни,акцентите също. Аз лично не си падам по твърде натруфените странички и твоята ми допада много с премерения си стил.

    ОтговорИзтриване
  4. Нели, според моето скромно мнение, се справяш чудесно с тези странички! Цветове, елементи, композиция - всичко е в абсолютен синхрон! И разбира се, към това трябва да прибавим и подходящо избраната снимка! Честно да ти кажа обаче, докато успея да обърна внимание на всичко това мина известно време, защото погледа ми винаги спираше върху очарователното, красиво и невероятно нежно създание, което си имате! Да ви е жива и здрава и много, много хубави моменти да ви дари!

    ОтговорИзтриване
  5. Много е хубава страничката! И аз мисля, че такива странички ще ни оставят прекрасни спомени след време!

    ОтговорИзтриване
  6. Много ми харесва страничката, Нели. Чудесни цветове си подбрала.

    ОтговорИзтриване
  7. Лелеллллл, каква малка красотичка!!!И страничката също ми допада:)

    ОтговорИзтриване