неделя, 11 март 2012 г.

Пролетни картички :) 2

Здравейте момичета :) Надявам се почивният ден, да ви е започнал добре. Моят започна страхотно (както всяка сутрин), моята малка Калина се научи да ми казва МАМО и ме събуди именно с тази думичка и с много прегръдки и целувки (тя много обича да ме целува по нейния си начин). До вчера казваше мама, но по-скоро повтаряше сричката "ма". По-хубав подарък за една майка няма :)))
Днес ще ви покажа още двечки картички, които направих за 8-ми март и една скрапбук страничка на малката приказливка Кали :)))
Ето ги картичките. В първата хартиите са от блокче на Бейсик Грей и Крейт Пепър. Декорорирах с перли, малко шев (тъй като е шит на ръка, не е перфектен) и дупчици :)

 За втората съм ползвала хартии от блокче на ММЕ а декорацията е от хартиите на Тилда, сложих и малко копчета, брадс,и толкова любимите ми напоследък течни перли :)
За страничката на Калина съм ползвала отново очарователните хартии на Тилда. А за фона съм ползвала най-любимите ми печати на Прима! Макар, че май на тази снимка да не се виждат много...

Надявам се, да са ви харесали нещата :)

Пожелавам ви весела и спокойна недля и успешна идна седмица :))))

6 коментара:

  1. О много мило начало на деня си имаш.Картичките са много нежни ипролетни.А скрапбук страничката е вълшебна:)

    ОтговорИзтриване
  2. Супеер нежни и "женски" картички Нели, много ми харесват! А малката е голям бон-бон :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Най-хубавите моменти с рожбата ни,да е жива и здрава и мама много да я слушка :) ,картичките са много нежни!

    ОтговорИзтриване
  4. Нежни картички и много нежни емоции. След "мама" се приготви и за първото "обичам те", толкова разтапящо... Усмихната седмица от мен!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни картички и страхотен повод :)

    ОтговорИзтриване