неделя, 4 март 2012 г.

Птича песен

Много съм щастлива, че вече се чуват птички. Снегът почти изчезна. Нарцисите ми цъфнаха. Лаленцата, които посадих преди седмица вече са се показали със сантиметър. Всичко се пробужда. Нямам търпение и дърветата да се облекат в зелено. Най-накрая тази вледеняваща и досадна зима си отива.Чаоооо до след месеци....
В тази така пролетна връзка ви показвам вдъхновението ми за вас при Двете Елши този месец.
Картичката е с малко по-нестандартни цветове за пролетната тема, но си признавам, че я правих още преди седмици когато все още не бях на пролетна вълна. Може би се вижда, че е леко изкривена и в своя защита ще кажа, че не очаквах новото лепило така да прецака нещата. Както и да е.. няма да се оправдавам повече. Направо ви я показвам заедно с новият си тефтер, който е в същата тема според мен, но с повечко цвят :)


 Тефтера, ако някой се чуди, не съм правила аз. Купих си готово. Не ми харесаха кориците и режих да го доукрася.



 Малко и вътрешността си напечатах
 Атова, което най-много ми хареса е че е с кремави листи. Няма редове! Няма ограничения! :) Ето я и първата скица... Вече има и рецепти и записки и скици на други проекти... Тефтер по всичкология :)))


И това е от мен за днес. Пожелавам ви много усмивки, много мучика и цветове и мноооооого любов! :)))

Благодаря, че се отбихте.  :о)

5 коментара:

  1. Най-накрая да мога да напиша колко много ми харесва картичката ти...може би в малко есенни цветове,но е толкова топла,слънчева и уютна...приказна е!Бележника също е страхотен,а скицата...ех скицата!!!
    Поздрави,лека нощ и сладки сънища! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Тефтерът ти е просто уникално красив, откога си търся с кремави листи! Много красиво си го декорирала и напечатала! Картичката ти също много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти, Мария за коментара! :)
    Нещо тапетите дават дефекти... а не разбирам от кодове... даже не бях забелязала, че не могат да се пишат коментари... ще съм по-наблюдателна от тук нататък, но предстоят още проби ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Тефтера е разкошен а скицата вътре е забележителна..много ме очарова!

    ОтговорИзтриване
  5. Нели и картичката и тефтерът са много, много красиви. А от скицата съм изумена, поздравления!

    ОтговорИзтриване