четвъртък, 24 май 2012 г.

Буфъл :)

Здравейте момичета :) Първо, Честит Празник! Доста време мина от последната ми публикация, но нямам никакво време напоследък. Да, това че стичко го чувате. Днес също няма да прекалявам с обяснения и пояснения.
Картичката е за моят братовчед. Използвах Буфъл, понеже ми е също толкова сладурест като моят братовчед. Напечатах го с акварелен маркер. С помощта на техниката пейпър пийсинг направих елечето му. Сенките подчертах с още акварелен маркер, а повече светлина и отблясъци тук и там, добавих с бял гел-химикалка. За да изпъкне още повече залепих зад Буфъл малко оризова хартия. Хартиите са на ММЕ. Надявам се разултата да ви е харесал :)
 


Приятна вечер ви желая! Весели и спокойни почивни дни! И надявам се  до скоро :)))

10 коментара:

  1. Картичката е разкошна.За пореден път ме впечатли вътрешността на проекта ти.

    ОтговорИзтриване
  2. Това кученце е абсолютен, невероятен и феноменален сладур, а цялата картичка е весела и закачлива и в същото време много "мъжка". Много ми хареса и подчертаването с оризовата хартия. Въобще всичко ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  3. Картичката е прекрасна, цветовете - също, но Буфъл ми обира симпатиите, а ти овациите за невероятния начин, по който си го направила да изглежда! Сякаш след малко просто ще слезе от картичката и ще си поговорим!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотен е Буфъл, аз колкото и пъти да се опитам да го оцветя, все не ми харесва резултата, затова и така си седи прибран :-) Твоят е голям сладур, а цялостната визия на картичката е чудесна :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Супер е! И фона с копченцата, и оризовата хартия и цялостната визия! Много стилно и елегантно (както винаги). Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  6. Ааааа, много сладък се е получил!Картичката е страхотна. Имам същия симпатяга от доста време, но още не съм се престрашила заради оцветяването(не ми е силна страна). Но твоят е страхотен! :):):)

    ОтговорИзтриване
  7. Уникално сладка картичка!Страхотна е!За оцветяването-нямам думи-чудноо е!

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасна картичка! А този Буфъл е голям сладур!

    ОтговорИзтриване
  9. Получила се е много сладка картичка.

    ОтговорИзтриване
  10. Много изпипана картичка (както обикновено).Цветове, композиция, оризовата хартия , копчетата, техниката...и ..изобщо...- всичко много ми харесва!

    ОтговорИзтриване