вторник, 19 март 2013 г.

A faerie

Здравейте. Тази седмица ви каня да посетите The Crazy Challenge. Новата ни тема е "Феи и цветя". Лесно, нали?! :) А спонсор за това предизвикателство са прекрасните Emerald Faeries, които ще наградят победителят с 3 дигитални печата по избор.

Ето какво измайсторих:

 Много ми хареса печатчето и го оцветих с огромно удоволствие, макар и с големи мъки.... :(
Оказа се, че последния акверлен картон, който си купувам вече година и половина, и от който съм си взимала поне 10 пъти, този път е некачествен. Не мога нито с акварелните маркери да оцветявам, нито с акварел, защото просто започва да се лющи :( Остана като вариант единствено с моливите, но пък малката ми затри моливчето, с което блендирах и сега тази феичка-елф съм блендирала с терпентин.

Надявам се скоро да успея да се нагодя към картона, защото, той определено няма как да си върши по-добре работата :))) и отново да ви показвам красиви картинки, защото аз лично изобщо не съм доволна от последните си "творби"

Голямото цвете беше бяло, но ми се искаше да пробвам техниката за оцветяване на хартиени цветя, която показа Кали ето в тази публикация. Ползвах първите си маркери на Spectrum Noir - Зелената гама. Получи се сладурско цветенце, което се върза с цветовете от картичката. Много съм доволна и от маркерите и от това, че може да се ползват и за други неща. :) Благодаря, Кали :)


Ще я покажа в:

The Ribbon Girl march colour challenge - use white and green
SSS202













Хубав ден ви желая и успешна и по-пролетна седмица :)))


4 коментара:

  1. Обичам тази картичка! Усмихна деня ми, Нели :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много е красива в страхотни цветове и със симпатични цветенца!:)

    ОтговорИзтриване
  3. How precious, Nelly! Love how the mushroom comes out of the circle and your image is colored so beautifully! I also like the border down the sides! Thanks so much for joining us at The Sweet Stop this week!

    ОтговорИзтриване
  4. Wow, wow, wow, this is beautiful. I love the colours too. Thanks for playing at The Sweet Stop. X

    ОтговорИзтриване