петък, 25 октомври 2013 г.

Cristmas Album

Здравейте, дами! :)
Днес съм решила да ви покажа първият си Коледен албум. Той вече известно време е при поръчителката си и очаква да бъден напълнен със спомени :) Когато притежателката му, ме помоли да ѝ изработя този албум леко се притесних, че няма да се справя. Все пак, не бях правила все още албум на такава тематика и с нетърпение очаквах такава молба, за да се захвана. Приех го лично, тъй като мисля и за нашата Коледа с моята дъщеря да си направя един. Аз всяка такава молба приемам лично и изработвам с много любов, но този албум все едно го правих за себе си и вложих колкото се може повече. Искам отново и тук да се извиня на притежателката, че доста се забави изненадата ѝ, но съм сигурна, че е доволна от резултата, а някои хора казват, че хубавите неща ставали бавно. Аз също мисля така :)
Стига съм ви отегчавала с празни приказки... вие знаете, че всичко се изработва с много любов, защото и вие го правите така... :)
Ето го и албумът... най-сетне!!! :)

Започвам от кутията, която направих за албумът :)



 Албумът е с размер А5. Кориците са от бирен картон. Има 9 листи от твърд картон. Хартиите са от коледно блокче на Kaiser Craft. Има много от моята любима хартиена лепенка, т.нар. washi tape :) рамка от моделин, много  и различни коледни елементи за декорация.

Поради големият брой листи, реших да ви покажа само част от страниците, за да не ви доскучая със снимки... :)


 Ето го гърбът на предната корица.

 Почти навсякъде има джобче с таг или просто отделно листче, където да се напише примерно датата, на която е правена снимката или нещо друго.

Е, снимките не са с най-добро качество. Когато трябваше да снимам беше период на много облачно и мрачно време във Варна и просто не можех да чакам повече. Вдихнах и ISO-то малко повече и се получиха малко по-зърнести снимки, но за следващият път ще чакам по-слънчево време. :)
 Един от многото детайли (гледах да не прекалявам...)
 Много от основите за снимките са двойни, за да поберат повече снимки :)






И това е... първият ми Коледен албум :)

Надявам се, че ви е харесал :)

Мисля съвсем скоро да се похваля с още един албум, но този път ще е бебешки ;)

До скоро, дами и ви пожелавам много приятен уикенд! :)))

8 коментара:

  1. Много красиво и стилно е направено всичко! Щастливи ще бъдат притежателите му! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Нели, разкошен, коледен и сладък ♥♥ Много ми харесва. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Нели, албумът ти е просто приказен! Всеки детайл е много изпипан и на място! Браво! И изобщо не са ми доскучали снимките, ами напротив - не бих се уморила да разгледам още два пъти по толкова! =)

    ОтговорИзтриване
  4. Прелестен е! Всеки детайл е изпипан. Браво, страхотна работа!

    ОтговорИзтриване
  5. Вълшебно-коледен ! :) Ракошен ! :) Моля те, кажи какъв картон използва като основа за кутията - изглежда много стабилна. Благодаря. Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  6. Нели,страшно вдъхновямащо ми действат твоите неща! Албумът е блестящ!

    ОтговорИзтриване