петък, 8 март 2013 г.

Албум - подарък

Здравейте. Честит празник на всички дами! Пожелавам ви да сте винаги обичани от мъжете си, от децата си, от роднини и приятели. Пожелавам ви и все така да намирате време за хобито си :)

Днес нямам много време за писане и обяснения. Направих доста снимки на албума, надявам се да ви хареса. Отпред ще има и буквички, но исках да го покажа така, за да не се досети майката, че е подарък за нея... (за снимки на сина ѝ). :)








Ще покажа албумчето в Забавлятелство седемнадесето "Нещо ново" новото, което използвах са шаблоните на XCut - балоните и облаците.

Благодаря ви, че се отбихте при мен.
Пожелавам ви изпълнен с положителни емоции ден :))))


8 коментара:

  1. Честит празник, Нели! :) Много нежно и красиво албумче! Действа ми вдъхновяващо. Много ми се иска да опитам да направя нещо такова на новородения ми племенник. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честит осми март, Нели! <3 Албумчето е очарователно! С тези облачета, точки, каре и сладки бебешки цветове, направо е разкошно! :))))) Много много ми харесва! Браво! <3

    ОтговорИзтриване
  3. ~Честит празник, мила Нели!~
    Пожелавам ти тази твоя истинска харизма да продължава да запленява нови и нови творчески сърца. Бъди много усмихната заради всички прекрасни малки неща край теб и имай цялата любов на близките! Албумчето е прелестно. Цветовете и темата му "високо в облаците" ме грабнаха от пръв поглед. Страхотен подарък - изненада :)ххх

    ОтговорИзтриване
  4. Честит празник и на теб, Нели! Отново страхотен албум!!! Смятам да те коронясам за Кралица на Албумите. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотен албум! Много е сладък!

    ОтговорИзтриване
  6. Нели, албумчето е страхотно,толкова свежо и съвсем по детски. Ти си ми един от най-големите вдъхновителки за тези проекти :-)Та в този ред на мисли те каня да видиш и моето ново албумче, вдъхновено от теб и Violet Cloudlet :-)

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви много момичета! Не очаквах, че толкова ще ви хареса този албум :)
    Благодаря ви, за красивите коментари, които всеки ден ме усмихват като срамежливо дете, което са потупали по рамото!

    Пожелавам ви много позитивен и спокоен уикенд! :)))

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотен е! Толкова приятни и свежи цветове, от които не мога да откъсна поглед. Поздравления и за всички останали страхотни неща, с които ни радваш! =)

    ОтговорИзтриване