петък, 30 декември 2011 г.

Последната картичка за годината + още нещо

Здравейте последно за тази година. Днес ви показвам една бебешка картичка, която направих за второто бебче на едни семейни рпиятели. Ще ви покажа с какво ме изненада една картичкофурийка. Но това след мъничко.

Първо искам да изкажа тук моите благодарности към Двете Елши, които ме присъединиха към техният страхотен екип. За мен е не само чест, но и страхотно признание на труда ми. Обещавам да се представя достойно пред тях и най-вече пред вас. Обещавам да дам всичко от себе си, за да ви радвам и ентусиазирам. Тези обещания не са на политик, затова смятайте, че ще бъдат изпълнени ;) Нямам търпение приключението да започне :)))Нова година, нов късмет!!!! :)

А сега да ви покажа бебешката картичка. Размерът и е 15/10,5см. Хартията аз си я потготвих във Photoshop-a като експериментирах с patterns. Стори ми се идеална за бебшки и детски картички, заради веселите цветове. Малко бордюрен пънч, перлички, цветчета и много панделки. Сигурно забелязахте колко силно се "зарибих" да ползвам панделки или хартийки, кото режа по този весел начин. Надявам се да ви хареса :)))







А сега искам да ви покажа с какво ме изненада Мария. Изпрати ми страхотна коледна картичка с още по-страхотно и мило коледно пожелание. Благодаря ти Мария :))) Да ти се връщат пожеланията :))) Ето я е и нея. Семплата, стегнатата и супер блещукаща коледна изненадка.

 Благодаря отново. Аз направих своята картичка, но все още не съм намерила време да я пусна. Ще се реванширам като добавя и закъсняло подаръче.

Искам да благодаря и на Гери и Злати от забавлятелство Мър Мяу, които също ме изненадаха супер приятно със супер сладурска картичка и невероятна изненадка, която ще ви покажа, когато измайсторя нещо с нея ;)))



Това беше от мен момичета за тази година. За мен бяха изключително вълнуващи четири месеца. От толкова време съм сред вас. Вие усмихвате дните ми. Зареждате ме с енергия, вдъхновение и много оптимизъм напък на заобикалящият ни доста сив, скучен и озлобен свят!!! Много се радвам, че сте част от живота ми, както надявам се, и аз от вашето ежедневие. Бъдете здрави, щастливи, усмихнати, неуморни крафтърки и дано Новата година ни носи повече позитивни емоции... 

ЧАО! ЩЕ СЕ ВИДИМ ДОГОДИНА! :)))

10 коментара:

  1. И картичката ти и новината са страхотни,Нели!Поздравления от мен и пожелания за здрава,творчески вдъхновена,усмихната и успешна 2012г.! :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Браво Нели, много ще се радвам ти да си едно от мойте вдъхновения :) Бебешката картичка е суууупер сладка(особено отвътре).А тази която си получила е чудесна!Весели празници от мен!

    ОтговорИзтриване
  3. Честито за присъединяването ти към дизайнерския екип на Двете Елши! :) Напълно заслужена покана.
    Прекрасна и сладка бебешка картичка. С тези цветни панделки е много закачлива и разбира се декорацията вътре е чудесно допълнение. :)
    Весело посрещане на НГ, Нели!:)

    ОтговорИзтриване
  4. Честито за екипа на Двете елши, Нели! Мисля, че там ще си на точното място! Бебешката картичка е невероятна сладка и симпатична, по детски красива! Успешна и много творческа Нова година ти желая!

    ОтговорИзтриване
  5. Поздравления за картичките, за новината, за екипа, за новите предизвикателства пред теб и за признанието!!!
    Страхотен край и още по-хубаво начало на следващата година!
    Весело посрещане!:)))

    ОтговорИзтриване
  6. Успех в новите неща през новата година! Много се радвам за теб и,че ще виждаме твоите вдъхновения! Поздравления и шпрекрасна нова година!

    ОтговорИзтриване
  7. Щастлива нова година Нели и на теб. Честит нов облик на блога-това ми е един от любимите темплейти. Честито и ново поприще, сигурна съм че при Елшите ще се чувстваш добре и ще си изкараш много забавно. Очаквам с нетърпение новите ти вдъхновяващи проекти!Много здраве и любов през 2012 година!:-)

    ОтговорИзтриване
  8. Нели, ЧНГ!
    Нека Новата Година ти донесе здраве, успихи и много усмивки :)
    Много се радвам, че ще ни вдъхновяваш при Елшите и ти жалая творческо вдъхновение :)
    А картичката е супер сладурска :)

    ОтговорИзтриване
  9. Нели, Честита Нова Година и честито присъединяване към Двете елши! Нека това бъде началото на поредица от приятни емоции, които тепърва да ти се случват! Сигурна съм, че ще се справиш достойно, блестящо и ще ни вдъхновяваш с много красиви и оригинални проекти! Много успех ти пожелавам и занапред!

    ОтговорИзтриване
  10. Благодаря за пожеланията и поздравленията! Вие вдигате летвата всеки ден, със всяка публикация. Това ще е най-голямото предизвикателство за мен :)))

    Дони, и на мен онзи облик ми е любимия, но не ми допада колко е тесен и затова си върнах пак стария, който между другото ме описва много добре... това са ми любимите форми и цветове :)))

    ОтговорИзтриване