сряда, 28 септември 2011 г.

"Just For You" - нещо сладко

Ето я моята картичка за участието ми в предизвикателството на Двете Елши. Просто нямаше как да пропусна тази сладурска тема... въпреки, че нямам подходящите печати, се сетих за невероятните хартии на My mind's Eye и за стикерите на Anita's. Картичката е с размери 10/10см. Надявам се да Ви подслади деня :)))




понеделник, 26 септември 2011 г.

Варненски работи

Най-сетне отново във Варна, макар и само за няколко дни... Но сърцето и душата ми имаха нужда да си починат, да презаредят на морския бряг, на мястото, където съм родена и отраснах - моят най-любим и скъп град! Макар, че ми се искаше повече време да прекарам близо до водата и малкото минути там ме вдъхновиха и стимулираха. Ето една много малка част от кадрито, които заснех на Морска гара... 




събота, 17 септември 2011 г.

"С любов" в жълто,оранжево, синьо и кафяво

Тази картичка я направих специално за последното предизвикателство на Двете елши  - "предизвикателство оранжево и/или жълто". Ползвала печати на Papermania - henbury lane, пънч на XCut, дизайнерска хартия Back to basics, малко оризова хартия, копче и камъчета. Формата на картичката е 10/15см.


петък, 16 септември 2011 г.

Kолдно ми е :) ХО ХО ХО

 Отдавна се каня на последните cling печати на Papermania. И картичката, която скицирах в началото на лятото, вече е факт. Сравнително семпла и сравнително симетрична, надявам се да Ви допадне или развълнува. :)))


четвъртък, 15 септември 2011 г.

Романтична мини картичка

Снощи започнах да си правя експерименти с пънчовете ми и когато наложих една върху друга фигурките ми заприличакаха на цветчета. Така продължих да ги оформям, минах крайчетата с мастило сложих тънка хартиена лентичка в средата за тичинки и се получи толкова сладурско, че реших да ги сложа върху картичка. Не исках да бъдат декорация по картичката, а да са главния акцент, но заради малкия размер на цветенцето - малко по-малко от 2см. в диаметър и сантиметър дълдочина. Разбира се трябваше да има пеперуди. Красивото цвете винаги си има компания - поне една пеперуда :)))

Размера на картичката е 7/7см. 
Надявам се да ви хареса :)))








вторник, 13 септември 2011 г.

Любим печат

Това е второто ми участие в предизвикателство и първият ми дебют в предизвикателствата на Двете Елши. Дали защото съм настроена на коледна вълна, но когато прочетох темата на предизвикателството, фоновия коледен печат на Hero Arts изплува веднага в съзнанието ми. Идеално се съчетава с коледните хартии на Basic Gray (двете мои най-любими марки). И двата артикула си ги закупих от Елшите :))) Предизвикателството отново е много интересно и с нетърпение очаквам следващата тема :)

А ето я и картичката с любим печат.




 Дано Ви хареса как се получи

събота, 10 септември 2011 г.

Бяла картичка

Много се вълнувам! За първи път участвам в предизвикателство! И то какво предизвикателство?! Никак не беше лесно, но точно това е хубавото на предизвикателството - да те предизвика да си "размърдаш мозъчето" ;) Имах доста идеи, но се спрях точно на тази, защото исках да направя главния елемент от картичката. Много ще се радвам на критики и съвети или просто на вашето мнение. 

 Ето я и нея, първата картичка за първото предизвикателство, в което участвам :)))


 Използвала съм пънч на XCut, полусферични перлички и ръчички за цветето :)))

петък, 9 септември 2011 г.

Албумът на Калина - началото

Дъщеря ми се роди през април, тази година. Много исках албумът и да е уникален, затова реших сама да си го направя. Чудех се как ще стане по-красив и по-издражлив, а издражливостта е много важна имайки се впредвид, че ще се разглежда доста честичко, тъй като съм много сантиментална и обичам да сядам с чаша кафе да разглеждам снимки, рисунки, хартийки и т.н. Започнах с "опаковането" на един нов скицник за рисуване. Хареса ми големия формат и че е на спирала, но корицата беше мека, а и листите твърде тънки - някакси не отговаряше на представата ми за идеалния албум на Кали... И така, оставих да мине известно време, идеята ми да "втаса". След известно време се натъкнах в един мега маркет на албум за  снимки с твърди корици, твърди страници, предполагам се сещате за какво говоря... и си казах "това е!"... Снабдих се с нужните материали, а някой ги имах от месеци и започнах... лека полека... тъй като малката е малко палава и се държи като артистка още от сега - изисква да е в центъра на вниманието. Поради тези причини албумът ще се прави доста време... 

И така, това е албумът. Използвала съм всякакви картони, дизайнерски хартии, хартиени цветчета, камъчета, копчета, панделки, печати, пънчове и т.н. 

Това е корицата

Надявам се да ви хареса как се получи :) 






вторник, 6 септември 2011 г.

Коледно настроение

От месеци събирам материали и скицирам коледни проекти. За съжаление имам доста оскъдно свободно време. Е, разбира се, грижите за дъщеря ми също ми доставят невероятно удоволствие, но се радвам, че си откраднах малко временце за първата коледна картичка за тази година. :) Надявам се скоро отново да намеря кога да сътворя още нещо ново...

А ето я и въпросната картичка. Използвала съм  любимите си коледни хартии на Basic Gray, малко червена панделка, новия мулти пънч на XCut, няколко брадс и си направих ветрилообразно цвете. Доокрасих с брокат и бял химикал и готово :)




събота, 3 септември 2011 г.

Нещо много специално

За най-важният мъж в живота ми! Моят партньор в живота и баща на детето ми :)
И тъй като исках картичката да е наистина уникална реших, че ще използвам мои принтирани нещица и надпис на български. Толкова старание и любов вложих, че накрая нямаше страна от картона, която да не е напечатана .

Ето го и резултата :) Надявам се да се хареса и на вас :)








четвъртък, 1 септември 2011 г.

Нещата ми

За да ви запозная по-добре с мен, ще ви покажа малко мои стари нещица. :)







Ето и малко стъкло и бижута:






 И накрая, но не на последно място първите ми опити за картички:







Това са няколко картички за миналия Свети Валентин