сряда, 10 юли 2013 г.

Албумът на Суши :)

Моята дългогодишна приятелка Станислава, наскоро празнуваше Рожденият си ден и тъй като вече съм я затрупала със всякакви картички, а тя самата прави страхотни бижута и рисува страхотно, нямаше как да и подаря нито бижу,нито картичка, нито картина. Тогава се сетих за албум. Когато видях страхотните хартии на Studio Calico - Abroad, веднага се сетих, че това ще са идеалните хартии за албумче за спомени от пътешествия. Мога да кажа, че всеки следващ албум изработвам с все по-голямо желание и страст! Този направих за отрицателно време с мноооого, ама наистина много голямо удоволствие. Надявам се моята Сушка да му се радва, колкото и аз му се радвах тук на бюрото ми :)
Пригответе се много снимки ... хихихи

 Албумчето, този път нарочно направих по-малко от предишните, които съм правила. Вътрешните страници са само 12/12см. за най-малкия размер снимки, които ще трябва леко да се поодрежат.

Хартиите от блокчето са толкова цветни, колкото е и съмата собственичка на албума. Тя е толкова смела с цветовете, затова и аз реших албумът да е пъстър, а скрапбукинг стила в който го изработих мисля, че идеално подхожда на хартиите... :)

Вече ще подсилвам ръбчетата на кориците на албумите си, защото колкото и да се кефя на бирения картон, с времето ръбчетата започват да се деформират :(

 Ето и колко дебеличък стана. Вътре има седем листа-джобове, пълни с тагове и допулнителни странички :)

Може да се налепят максимум 50 снимки (+тези на кориците)


Ето ги гърба на корицата с джоб за снимки или други хартиени спомени и първата сраница.






 Всъщност освен хартиите от блокчето на Studio Calico, ползвах и хартии от едно блокче на Crate Paper, от блокчето Happy Days на Papermania, надписите и още детайли са от Romance Novel на Prima.
 Има малко напечатани райета, много washi tape, камъчета и много нарисувани шевове и др.















 На тези две малко фото-рамки също може да се залепят снимчици :)

 Ключодържателите са си мои, но ги ползвах само за фотосесията на албума. Ето къде може да си закачате безбройните ключодържатели за спомен от разни места. :)))

Надявам се Станислава да си го изпълни с красота и мили спомени и да разгръща страниците му до разпадане :) Пожелавам и да е все така цветна, все така креативна (ще видите ако и посетите страницата) и да продължава да пътешества, за да имам удоволствието да и изработя поне още един албум :)

До скоро, крафтърки и ви пожелавам много цветно и весело лято :)

9 коментара:

  1. Невероятен е! Всяка страничка носи изненада..еех, това е въздишката ми...

    ОтговорИзтриване
  2. Брилянтен е, Нели! Обожавам скрапбукинга, обожавам и пътешествията, а твоето е 2 в 1! Няколко пъти го "разгледах" и не мога да му се нарадвам. Страхотен е!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасен албум, Нели! Страхотно изглежда!

    ОтговорИзтриване
  4. Чуден е !Много ми харесва,един от най-хубавите ,които съм виждала ...цветен ,различен ...суперски!

    ОтговорИзтриване
  5. Нели, фантастичен е... !!! Обожавам миниалбумите с много елементи и цветни хартии... тагчета и джобчета... разкошен е!

    ОтговорИзтриване
  6. Фантастичен е , Нели ! :):):) Много мило ми стана и като видях за кого е - познавам нейното творчество, много хубави бижута изработва. Наистина албумчето е станало колоритно като нейните творби. Прелест ! :):):)

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотен и много цветен албум! Прекрасна и оригинална идея, а хрумката с ключодържателите е много яка!

    ОтговорИзтриване
  8. Нямам думи - уникално красив!

    ОтговорИзтриване
  9. Много хубав албум - стилен, интелигентен и много задълбочено и емоционално пипнат! Завиждам на приятелката ти ;)))

    ОтговорИзтриване