понеделник, 3 февруари 2014 г.

Тефтер-бележник за 9-те месеца ;)

Здравейте! :)
Още в началото на миналият ноември направих този тефтер-дневник за  една от най-близките ми приятелки, която чака първата си рожба. Тя си хареса тефтера, но реших, че трябва да ѝ го подвържа по специален начин. Един от любимите и цветове е розовият и се спрях на любимите ми хартии- Tilda...
 Картинката много ми хареса понеже хубавицата много си прилича със собственичката на тефтера. Нарочно оставям тефтерите и дневниците изчистени, тъй като при пренасянето им в чанти може декорацията им да се деформира или повреди.
 Корицата е с допълнителна сгъвка с магнити. За основа използвах бирен картон, който облякох с друг картон и накрая красивите хартиите на Tilda. Тефтерът може да се изважда от корицата, за да се записва по-удобно в него.

 Направих и джоб от оризова хартия за снимките от видеозона.
И да, нарочно премахнах предната корица на тефтера ;)

Моята приятелка вече е позапълнила празните страници с мисли и чувства и чака с нетърпение да гушне своето мъниче :)
Аз и пожелавам до края бременността ѝ да продължи леко, да е все така неуморна и активна в ежедневието си, но и да отделя малко повече за почивка и записки ;) Както и, мила моя, от сърце ти желая, леко раждане и едно сладко, мило и спокойно детенце каквито сте и двамата с татенцето! Много ви обичам! Вие си знаете! :)))

Споена и вдъхновена седмица, момичета и до скоро
Нели :о)

3 коментара: