вторник, 25 февруари 2014 г.

Бебешко

Напоследък изобщо не ми остава време да се добера до блога ми...Лошото е, че май и желанието ми да пиша публикации намалява... Дано е само временно, но просто намирам по-важни и спешни неща да свърша...и се налага да пренебрегна писането тук по-често от колкото ми се иска...Както и да е :) Все пак, няма да се отървете така лесно от мен. Мисля още години да поддържам това местенце ;)

Днес е ред да ви покажа едно комплектче за бебе. Поръчителката му си хареса модел на една от моите кутии за бебешки съкровища, добавихме и картичка-кутия-плик. След като ми се довери за хартиите и декорацията, ето какво ѝ спретнах: Използвах това печатче на Мо...влюбена съм в нея..най-вече в коремчето ѝ! :)
Оцветих я с ето тези маркери на Spectrum Noir:

За кожата: FS2,3,4,8,HB2
За косата: EB1,2,GB11
За рокличката: DR5,CR5,FS8
За крилата ѝ: EB1,2,PP5,CR1,5,DR5,HB2Поръчителката остана доволна, надявам се и когато бебчето порасне да се радва на подаръкът си :)

Е, за днес е това... скоро пак ще се отбия ;)

Хубав ден, моичета  и много творчески, не зависимо дали ще творите днес ;)

Нели :о)

8 коментара:

 1. Много е готино!!! А това огледало...и аз го имам, ама съм го предвидила за аксесоар към една офСЪ-кукла, когато я направя разбира се...някога в близките 10 години хахаха ;-)

  ОтговорИзтриване
 2. П.С. - ОК, явно не е точно същото, ама е подобно :-)

  ОтговорИзтриване
 3. Този комплект е истинско съкровище! Уникален е! Още от стартирането на блога ти много харесвам нешата,коитоправиш, ето защо те номинирах за Liebster Blog Awards...Повече информация има в моя блог - http://ms-chabi.blogspot.com/2014/02/here-i-am-again.html

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасна работа отново, Нели! Браво, момиче! Няма как, нещо толкова нежно да не се хареса. Поздрави! :*

  ОтговорИзтриване
 5. Поздравления за перфектната работа!!!!Много красиви неща!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотен комплекр, цветовете са толкова нежни и приятни. А тумбачето на тази малка сладурана наистина е много готино :)

  ОтговорИзтриване
 7. Ех, Нели, Нели, само си въздишам тук от няколко дни по това комплектче. <3 Прекрасно е - цветове, модел, layout, хартии, печат, оцветяване... Думи нямам. :) Да не си посмяла да се изгубиш от блог-пространството! ;)

  ОтговорИзтриване
 8. Utterly stunning! Beautiful, beautiful keepsake pieces. Gorgeous papers, and such fabulous designs. Hugs, Wends x

  ОтговорИзтриване